Onkostendeclaratie factuur

Dit is de onkostendeclaratie voor facturen die je zelf privé hebt betaald voor de productie. Als je deze onkostendeclaratie volledig invult, dan heeft productie al jouw gegevens voor een vlotte terugbetaling van je onkosten. Het is belangrijk dat je jouw gegevens volledig en zorgvuldig invult.
 
Hou rekening met de volgende richtlijnen:
 
- Dien alle onkosten ASAP in. We spelen graag kort op de bal, en kiezen er bewust voor om alle onkosten (bonnen, facturen en kilometers) meteen te verwerken.
 
- Je kan maximaal één factuur in één keer declareren. Bij meerdere facturen moet je het formulier dus meerdere malen invullen.
 
- Als je een factuur upload, dubbelcheck of de factuur voldoet aan de richtlijnen mbt leveranciersfacturen. We kunnen facturen pas (terug)betalen als deze aan alle eisen voldoet. Je kan onze checklist vinden op deze link. Je kan deze gerust doorsturen aan leveranciers.
 
- Indien de aankopen rechtstreeks betaald werden met een betaalkaart of kredietkaart van A Team Productions dien je geen onkostendeclaratie in te vullen. Als op de factuur 'voldaan' of 'betaald' vermeld staat, dan kan je de factuur gewoon doormailen aan invoice.ateam@ateamproductions.be
 
- Maak voor decimalen bij het bedrag gebruik van een punt (.) en niet van een komma (,).
 
Bedankt alvast voor je medewerking!
Powered byFormsiteReport abuse