Onkostendeclaratie bon

Dit is de onkostendeclaratie voor bonnen die je zelf privé hebt betaald voor de productie. Als je deze onkostendeclaratie volledig invult, dan heeft productie al jouw gegevens voor een vlotte terugbetaling van je onkosten. Het is belangrijk dat je jouw gegevens volledig en zorgvuldig invult.
 
Hou rekening met de volgende richtlijnen:
 
- Dien alle onkosten ASAP in. We spelen graag kort op de bal, en kiezen er bewust voor om alle onkosten (bonnen, facturen en kilometers) meteen te verwerken.
 
- Je kan maximaal één bon in één keer declareren. Bij meerdere bonnen moet je het formulier dus meerdere malen invullen.
 
- Bonnetjes worden aanvaard voor kleinere aankopen tot €25. Voor aankopen met een hoger totaalbedrag is een factuur noodzakelijk. De onkostendeclaratie voor facturen vind je hier.
 
- Indien de aankopen rechtstreeks betaald werden met een betaalkaart of kredietkaart van A Team Productions dien je geen onkostendeclaratie in te vullen. Als op de bon 'voldaan' of 'betaald' vermeld staat, dan kan je de bon gewoon doormailen aan invoice.ateam@ateamproductions.be
 
- Maak voor decimalen bij het bedrag gebruik van een punt (.) en niet van een komma (,).
 
Bedankt alvast voor je medewerking!
Powered byFormsiteReport abuse